Oct '21
No ja od Péreza zlepšenie neočakávam. Posledných 6 pretekov je to veľká bieda a to ešte prídu neznáme okruhy ako Katar a Saudská Arábia, kde sa podľa mňa v kvalifikácii bude trápiť a v pretekoch to na poriadne body nevytiahne. Ale pri tejto bláznivej sezóne sa môže stať ešte hocičo…
Oct '21
V jednom, dvoch závodoch sa mu zadarí predviesť solídny výsledok, ale inak je oveľa horší ako Bottas.
1 odpoveď
Oct '21
Pérez by mohl ke konci ukázat nějaké lepší výsledky, podium, nic by mu v tom nemělo bránit.
Oct '21
▶ Lacike82
Do cca Silverstones/Madarska bol Perez a Bottas na rovnakej urovni co sa tyka vysledkov, mozno mierne lepsi Perez. Potom Mercedes priniesol vylepseni hľa, Bottas sa zacal vozit na vyssich prieckach a javi sa ako lepsi momentalne. Podla mna su na cca rovnakej urovni a tuto sezonu nespravili pre svoje jednotky dokopy takmer nic.
@bob2 tak Mercedes ma momentalne MIERNE navrch co sa tyka auta a k tomu ked zaratame pomerny silny McL a Norrisa, tak tam ma tych prekazok pomerne dost. Pred Verstappenom ani Hamiltonom takmer urcite neskonci a zostava tam P3 o ktoru prakticky bojuje s dalsimi 6-7 jazdcami aj ked by pravdepodobne nemal.