8 odpovedí
Sep '21

raptor22

Ano, treba toho vyuzit. Tj. ziskat tu body aby viedol sampionat a potom staci uz len do konca sezony vytlacat Verstappena z trate

Sep '21

Jozef_Chroustal

Musim vyuzit to, ze Max dostane trest za nieco za co nie je ani nahodou zodpovedny, ale co uz, tak su napisane pravidla.
Svojim manevrom som ho obral mozno o 25 bodov zo Silverstone a vdaka trestu mu zoberiem body aj teraz v Soci.
To znamena ze som sa postaral o rozdiel nieco cez 30 bodov a riskoval som iba to, ze sa v tej zakrute prizabije.
Spravil by som to aj nabuduce.
Pozdravuje Vas moj vegetariansky pes, majte ma radi.
Vas raper, módna ikona a mozno pretekár v jednom.

1 odpoveď
Sep '21 ▶ Jozef_Chroustal

ciernymormon

Suhlaaaas, blackie sa opusti na tlacovke po preteku a bude oki

Sep '21

Tomas

Presne tak, treba sa dostať do čela, potom už Maxovi nebude stačiť vyradiť obe autá z pretekov.

Sep '21

Mikina

“My si len musíme plniť svoje úlohy a koncentrovať sa. Z pohľadu spoľahlivosti je toto, myslím, pre každého ťažký rok. Preňho je to istotne škoda,”

To ako vážne povedal? :slight_smile: čo má spoločné spoľahlivosť s tým, že Maxovi rozflákal monopost? :smiley:
Zajtra si kúpim Toyotu, napáram to do stromu a poviem, že sakra to je ale nespoľahlivé auto, má 2 dni a nechce naštartovať :smiley:… ako sorry, ale už mi je vážne zle z tých Hamilton-Wolf-Marko vyjadrení… Ako keby si mysleli, že ľudia sú idioti…

Sep '21

Nigel

Alebo vyskočiť Hamiltonovi na hlavu.

Sep '21

myself

Hamik na tim brifingu: " s Valtterim sme odviedli skvelu pracu v Uk a ja v Monze… teraz je to na vas…" :laughing:

Sep '21

Mikina

Kto vam ešte pride na pomoc? Budete trojka Mandalorian, JorahMormont a Aragorn? :smiley: …alebo kto to bude nabuduce, a kolko vas este bude?