8 odpovedí
Aug '21

PerryKAT

Škoda, škoda. Myslím, že Japonsko by v kombinácii so silným lejakom mohlo ponuknúť ozajstanú majstrovskú bitku. Som zvedavý, čo ho nahradí. Možno Nurbugring (v októbri)? Len prosím žiadny Bahrajn zase, Katar alebo neviem, čo všetko.

V Európe je stále dostatok okruhov, kde by sa mohla konať Veľká cena.

1 odpoveď
Aug '21

igione

Na usporiadanie GP F1 treba
peniaze
peníze
peňeži…20-100 mega€…
kto dá?

Aug '21 ▶ PerryKAT

Donnie_Darko

Otazka je skor logistika a opatrenia proti korone a atraktivnost trate asi bude posledne co ich bude trapit, hlavne to niecim nahradit. Ale ja by som bral napriklad taky Hockenheim i ked to je asi nerealne.

2 odpovede
Aug '21 ▶ Donnie_Darko

jason_bourne1995

Hockenheim predsa nie, lebo budú mať Mercedes s Ham a Bottasom predsa PTSD po 2019 :smiley:

1 odpoveď
Aug '21 ▶ jason_bourne1995

Donnie_Darko

Dobra poznamka :smiley: Ako to chcel Hamilton vzdat len aby neprerusil seriu na bodoch nezabudnem asi nikdy :smiley:

Aug '21 ▶ Donnie_Darko

PerryKAT

Po VC Turecka sa tímy pokojne môžu namiesto Japonska presunúť do Nemecka. Bude to 10.októbra. Aj minulý rok sa tam o takom čase jazdili preteky. A tak sa o dva týždne budú presúvať do USA.

Čo sa týka opatrení, tak myslím, že keď sa to dalo v Nemecku minulý rok, tak sa to dá aj teraz. Len z pochopiteľných dôvodov vidia Liberty Media ako atraktívnejšiu možnosť jazdiť na Arabskom polostrove.

Za mňa jasný favorit Nurbugring, žiaľ nerozhodujem o tom. :smiley:

1 odpoveď
Aug '21 ▶ PerryKAT

JPM10

Z Turecka cez Stredozemné more do Toskánska na Mugello… Tá trať je vážne super

1 odpoveď
Aug '21 ▶ JPM10

PerryKAT

Minulý rok tam boli dobré preteky, teda demoličné derby. :smiley:

Aj Mugello by som bral všetkými desiatimi, lepšie jak znova opakovať nejakú trať alebo vybrať niečo v Katare.