8 odpovedí
May '21

JPM10

Najlepšia správa z F1 za posledné obdobie, rozumný krok, Lando je správny jazdec na ceste McLarenu naspäť na vrchol. Čo na to asi povie pán Král ktorý Landa v predsezónnom Eiskingu už videl pomaly preč z F1…

1 odpoveď
May '21

speedy55

Super. Dobra sprava. Difajme ze od r. 2022 po zmene pravidiel bude mvlaren top! Inak to bude pre landa flop.
Dufam ze rici zostane tiez a predbehnu aj ferrari

May '21 ▶ JPM10

Lacike82

Král toho nakecá. Ten videl preč už aj Binotta a vieme ako to dopadlo. Král dostal po prstoch za šírenie bludov.

May '21

Kiks

Už to pomaly začína, kolotoč sa spúšťa. Čaká sa ďalšia trošku silly season.

Ale som rada, že Lando to podpísal už teraz. Je to super týpek a ukazuje sa že aj veľký talent do budúcna. Určite je to ideálna kombinácia pre obe strany. Mclaren ma veľký potenciál a aj Lando. A je jasné že akokoľvek dobrý predpokladáme že tam Daniel čoskoro bude tak stále ma už 32 rokov.
A je len dobré, že Mclaren chápe že jeho budúcnosť je v mladých pilotoch.

1 odpoveď
May '21 ▶ Kiks

helmutko רגילים

32 nie je az tak vela, lenze to by musel ukazovat viac ako ukazuje teraz.

1 odpoveď
May '21 ▶ helmutko

Kiks

Tak ale ja to budúcnosť na 3-4 roky nie dlhodobo.

Lando ak dosiahne level na ktorý by potenciálne mohol dorásť tam tam môže byť dlho. A to je pre nich len a len dobré. Koncept skúsenosti a mlaďas môže byť z hľadiska Mclarenu výborný ťah.

Ale nič iné sme nikto racionálny ani nečakali že sa stane. Podľa mňa bolo úplne jasné že to podpise. Aj keď sa mi zdá ze on ma zmluvu aj na budúcu sezónu =3 roky podpísal ak sa nemýlim v nováčikovskej sezóne takže neviem prečo sa tak ponáhľali.

Zaujmavé je ako si tie top tímy ten potenciál co na rošte, približne v rovnakom veku je, podelili. :joy:

1 odpoveď
May '21 ▶ Kiks

helmutko רגילים

3-4 roky je na F1 tak akurat. planovat buducnost ohladom pilota na dlhsie nie je velmi bezne.

1 odpoveď
May '21 ▶ helmutko

Kiks

Ja netvrdím že je ale ak sa Lando osvedčí mozu mat vystarane aj potom. A to Daniel tam už asi nebude.