Jozef_Chroustal
Rozhodne nie su so Schumim v rovnakej pozicii.
Jeho otec mu team Haas nekupi.
Rozhodne nie su so Schumim v rovnakej pozicii.
Jeho otec mu team Haas nekupi.
Hlavně co je to za přístup, jsem si jistý že tady pár let zůstanu, takový talent to není, jak je vidět na jiných příkladech, peníze nejsou všechno.
ano mas pravdu niesu v rovnakej pozicii, lebo mazepin je na tom horsie kedze haas nema vlastny simulator a tak je mlady schumienkac vo vyhode kedze jemu simulator poskytuje ferrari a tiez mu poskytuje moznosti jazdit vo ferrari z roku 2018
a nemusis sa bat, keby rodina schumienok chcela tak maju penazi na to aby odkupili haas, ale naco by to robili ked oni chcu mladu schumienku dostat do ferrari a haas ma byt len otazka 1-2 sezon
1 odpoveďPrehnaná kritika voči Mickovi od teba. Mazepin tam je najmä vďaka peniazom. U Mickovi by sa dalo povedať, že je tam vďaka jeho menu, avšak vyhral šampionát F2 a F3, čo Mazepin nie. Mick môže mať meno Schumacher, avšak keby sa neosvedčil v nižších sériach, nikto by ho nepodpísal. Mazepin tam mal lepšie umiestnenia, avšak ak by nehrali svoju rolu peniaze, tak Haas siahne po inom juniorovi alebo niekom skúsenejšom typu Hulkenberg. A že Mazepin nemá vlastný simulátor? Myslím si, že mu ho otec môže nechať vybudovať, keby to tak veľmi chceli.
A rodina schumienok by som povedal, že peniaze na odkúpenie Haasu nemá. Liečba ich otca stojí nehorázny balík peňazí, veď samy predávajú majetok, aby to mohli naďalej financovať.
1 odpoveďmlady schumienka je tam kvoli menu keby nemal meno a rodinne peniaze tak skonci niekde v nemeckej F4. zas nenahovaraj si, ze ak by sa nevolal schumacher, ze by nieco dosiahol
mal vzdy ten najlepsi material aky je k dispozicii, potom sa velmi skoro dostal do akademie ferrari co je viac ako miliony na ucte, takze on to mal z mnohych pohladov mozno lahsie ako len ti co maju bohatych rodicov, alebo sponzorov
aj teraz ma vyhodu oproti mazepinovi, ze je clenom akademie ferrari a aj ked stary mazepin moze kupit synovi simulator tak si nemysli, ze sa dokaze ten simulator co i len rovnat s tym co ma k dispozicii ferrari. to nieje len o tom, ze tu mas 50mega a vyber si simulator aky chces, pri tom ktore prevadzkuju timy rozdiel robia ludia co ten simulator nastavuju, co do neho davaju data,… ludia co koreluju data zo simulatora s tymi z cfd, tunela a realnych dat z trate,… toto ani keby chcel tak stary mazepin nemoze synovi kupit
liecba starej schumienky stoji balik, ale stary mal rocne prijmy v desiatkach milionov euro a zarabal na reklamach aj po skonceni kariery a jeho majetok sa pokial viem odhadoval cez pol miliardy euro, takze na kupu haasu a aj na jeho financovanie na par rokov by to bohate stacilo
Ale no taaak da sa to pisat slusnejsie