Hogar
Tento tréning více napoví. Teploty budou odpovídat kvalifikaci.
Tento tréning více napoví. Teploty budou odpovídat kvalifikaci.
Při pohledu na průběžnou výsledkovou listinu (a zachmuřené oči Toto Wolffa) taková kacířská myšlenka (k ověření v kvalifikaci a závodě): že by alespoň v úvodu Mercedes, Red Bull a McLaren vytvořili silnou trojku, která bude blízko u sebe?
Přání otcem myšlenky nebo se trošku rýsuje?
U mě zatím vše ok, při předpokladu, že už si každý dal min. po jednom ostrém kole, o bednu by měli bojovat Mercedesy, Red Bully a Mclareny.
Som veľmi potešený rýchlosťou Mclarenu a dúfam ze bude v TOP 3, sklamaný som z Alpine a čakal som od nich viac. Aston Martin sa trápi a je to škoda minimálne pre Vettela a Ferrari je zhruba tam kde skončilo.Svojim spôsobom sa od testov toho veľa nezmenilo a nepredpokladám ze sa ešte radikálne zmení.
3 odpovedeno neviem či Ferrari je tam kde končilo, kedže tu dostávali sekundu na kolo vlani, naopak si myslím, že spravili spolu s Mclarenom AT a AR najväčší pokrok, RB a MB zhruba tam kde vlani a Alpine spolu s AM slušný krok vzad, Williams zdá sa stratil znovu kontakt aj s Alfou a Q2 bude o niečo viac vzdialená než vlani a Haas je podla očakávaní na samom konci
1 odpoveďPodle mého názoru může McLaren Mercedesům a Red Bullům hodně znepříjemnit život. Zda se tak stane, je pro mě (alespoň zatím) realistická otázka (= těším se na zítřek). Aston Martin se pořád hledá a Alpine, které vypadalo v testech solidně, je na trati najednou nestabilní. U Ferrari si myslím, že dílčí zlepšení tam je, určitě nepůsobí dojmem, že by měli dojíždět mimo bodovanou desítku, jak tomu bylo v závěru loňské sezóny. Černým koněm by měla být Alpha Tauri.
Trochu off topic: jak se mi samo o sobě nelíbí lakování Haasu, na noční trati je výrazné a kontrastní. A Alpine je opravdu jako zubní pasta.
Taky to tak vidím a přijde mi že Ferrari, McLaren a AT nejlépe poskočili. I dlouhé jízdy to potvrzují.
Ja ani neviem, čo si mám myslieť z týchto dvoch tréningov. Red Bull vyzerá najstabilnejšie, u ostatných stále neviem odhadnúť potenciál. Zatiaľ to vyzerá tak, že spomedzi tradičných jazdcov v nových tímoch sa zatiaľ najlepšie etabloval Sainz. Ricci či Peréz budú potrebovať viac času. Každopádne, som rád, že je tu už nová sezóna!
Tak já už to tu nasadím trochu provokativně. Rozhodím věštecké kostky ohledně zítřejší kvalifikace. A abych se trochu odvázal, ať je o čem se bavit, tak:
V první řadě budou stát Max Verstappen a Lando Norris. Lewis Hamilton bude až třetí.
Charles Leclerc se blýskne a bude pátý.
Jeden z trojice Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo a Sergio Perez bude mimo první šestku (nejmenší šance zůstat mimo má Bottas).
V čtvrté řadě bude stát Pierre Gasly.
Nejméně jeden z vozů Aston Martin se do desítky nedostane.
Lance Stroll se umístí výše než Sebastian Vettel. (Doufám, že se pletu.)
Ať provokuji dále, jeden z vozů Alpine skončí už v první části kvalifikace (Fernando Alonso).
Carlos Sainz junior obsadí osmou, devátou nebo desátou příčku.
Yuki Tsunoda a oba vozy Alfa Romeo (+ Sebastian Vettel + S. Ocon) budou v rozpětí 11. až 15. místo.
Smysl pro drama + smysl pro realitu.
Jak to vidíte vy, dámy a pánové?
Moje první pětka v cíli, vítězství bude brát Verstappen, oba Mercedesy pokud odstartují tak do pátého místa, určitě Mclaren, spíš Norris a druhý vůz Red Bullu.
S Norrisom nesuhlasim, top timy toho zvyknu mat medzi treningami a kvalifikaciou viac v rukave (ale prekvapuje ma, ze Ricciardo zatial celkom zaostava).
Ja to v kvalifikacii vidim na suboj Hamilton-Verstappen. Lepsie sa mi na tom zatial zda byt Max, ale je to tesne a vieme, ze Hamilton v treningoch nebyva top. Bottas v prvej sestke bude urcite (tipujem 3.), Perez bude este trosku zaostavat. Prekvapit podla mna moze Ferrari, nedivil by som sa, keby skoncili pred Mclarenom (alebo minimalne Leclerc). S Astonom suhlasim, ale prekvapilo by ma ak Stroll porazi Vettela.
S Alpinom suhlasim, vyzeraju biedne a analytici tento scenar predpovedali uz tyzden dozadu.
Otaznikom ostava Tsunoda, podla mna moze prekvapit, alebo to moze skoncit biedne. Podla jeho vykonu bude vela zavisiet, najma osud pilotov Astonu po Q2.
A aby som nahneval Kiks, tak strelim, ze Latifi porazi Russella
Děkuji za reakci, Maxi. Zítra uvidíme, jak nám to vyšlo.
Ricciardo mě nepřekvapuje, je dobrý, ale myslím, že někteří v něm vidí až příliš. Ale také je pravda, že si zvyká, vzhledem ke krátké délce testů jsou nově příchozí v dílčí nevýhodě.
Vzhledem k relativní zhuštěnosti středu pole má Tsunoda právo na dobu hájení.
Hamiltonova výhra nepřekvapí, ale když už se rýsuje možnost, že Mercedes zatím není v absolutní formě, proč si trochu nezaspekulovat? Je to zajímavější.
Tajně doufám, že Aston Martin vozí pytle s pískem a oba vozy se do desítky dostanou. Nicméně si dávám pozor, abych nebyl přehnaně optimistický. Stroll podle mě už není pomalý. Ale v chvílích, kdy je nutné popadnout šanci za pačesy, bude AM rád za Sebastiana.
Musí si zvyknout a bude za Maxem zaostávat. Celkově Max tento interní souboj vyhraje, ale budou závody, které Perezovy sednou, takže si ostudu neudělá. Kdybych měl svou prognózu k něčemu přirovnat, tak volně Kimi Räikkönen versus Juan Pablo Montoya kdysi v McLarenu.
vraj mal pretekove tempo celkom dobre. uvidime. So svojimi skusenostami by mal byt na tom lepsie ako Albon.
No ja s tvojim poradim moc nesuhlasim.Nikdy nepodcenuj Hamiltona sMercedesom.Zatial nikdo hlavne karty neukazal.O prvu trojku sa pobije ako vzdy Mercedes aj s Maxom.Mecleren tam na prvu 3 nebude mat rychlost.Na miestach 4 az 10 to bude riadny boj , Tam podla mna bude Mcleren ,AM ,Ferrari a Sergio Perez…Alpin a AT si to rozdaju za prvou desiatkou.
1 odpoveďLen aby sme neboli prekvapení, že všetko je po starom Ale keby aj, tak mimoriadne nahustené to bude v strede poľa
Klidně můžeš mít pravdu. Záměrně jsem tu prognózu nastřelil trochu odvážně, ať to není pořád Mercedes a Hamilton, protože to už je nudný evergreen. Ano, pokud zítra získá Hamilton PP nebo bude stát v první řadě, koho to překvapí? Mě určitě ne. Ale v zájmu zábavy a diskuse jsem umocnil skutečnost, že Mercedes svůj vůz ještě úplně nevyladil a McLaren se zatím jeví opravdu solidně (byť oni sami očekávání hodně krotí). Takže spíš takový alternativní žebříček, co kdyby…
Ale úplně vyloučený není. Třeba se mi některé body splní (ten se Sebem nemusí). Hlavně ať je to pořádný boj.
Myslím, že Red Bull bude mať konečne svojho Bottasa. Maxa celkovo asi neohrozí, ale bude brať body pre tím. No aj tak je to stále priskoro hodnotiť. No hlavne konečne uvidíme, či Max je taký dobrý alebo je tam fakt tímová réžia.
Měl tam nepovedený úsek kvůli provozu, ale zatím za očekáváním. Nechali se slyšet že mají ještě něco v rukávu a novou podlahu na dnešek.
Celkově by to mohlo být nejtěsnější za dlouhou dobu. Celá Q2 by se mohla vejít do 1s.
Nejdříve jsem se trochu uchechtl a vzal to jako bonmot, ale podle analýzy kvalifikační rychlosti jsou Alpine, AM a Alfa Romeo u sebe a navíc tvoří skupinku na 6. až 8. místě, takže ano, příslovečně jsi to trefil.
Beru tu analýzu trochu s rezervou, u McLarenu předpovídá až pátou pozici mezi týmy a rozdíl mezi odhadem jejich kvalifikační a závodní rychlosti je nepřirozeně velký, ale ono to vypadá, že Alpine, Alfa a AM si v rámci závodů utvoří vlastní mikrošampionát. Alespoň v prvních závodech. Mick Schumacher bude mít pocit, že se vrátil v čase zpátky,