GRAHAM
Bude i nový motor od Hondy, takže ladění simulace může chvilku trvat…tak počkejme a uvidíme kdo z nich bude mít pravdu.
Bude i nový motor od Hondy, takže ladění simulace může chvilku trvat…tak počkejme a uvidíme kdo z nich bude mít pravdu.
Mocenske boje vnutri
Tos neměl psát, musela jsem se hned podívat a nelíbí se mi to hodně… Snad mu dali takovou gáži, aby si mohl dovolit aspoň tureckého dentistu!
2 odpovedesa boji zubara.
Tohle jsem nikdy nechápal… Cowell už nemohl doslova udělat víc, aby nebyl za legendu při nový generaci motorů. A stejně si lidi na něm něco najdou. Nemluvě o tom, že upozorňovat na vzhled je dost prasácký. To jsem tady o vás pár jedincích měl větší mínění…
Rovnou to ulehčim Honzíkům a dotčeným chudáčkům. Ano, píše to človek s nevhodnou fotografií pro slabý jedince.
1 odpoveďSú ľudia, ktorým je jedno ako vyzerajú a čo si o nich kto myslí. Cowell je asi jedným z nich.
Tak jo. Asi to funguje .
Ja netvrdim, ze to nevzbudi pozornost alebo ze si to clovek nevsimne.
Ale Cowell asi patri k ludom, ktorym je to uplne jedno co si kto o tom mysli a aj to ako vyzera.
Pre niekoho je standard slusny chrup, pre ineho dobra postava, pre dalsieho zase upraveny uces alebo vhodne oblecenie, kazdy ma ine standardny.
Že je mu to asi jedno, na tom se shodneme. Jinak by to pravděpodobně už dávno řešil .
Doteraz tam tento fenomen nemali? Data im sedeli? Alebo ignorovali vstupy od pilotov a cakali na Neweyho, aby im povedal, ze si piloti nerobia srandu a auto robi na trati nieco ine ako na simulatore?
Oni sa povazuju za neskuseny team? S ich korenmi? Snad nechce niekomu nahovarat, ze prisli do F1 pred par rokmi a nabrali samych absolventov strednych skol so zameranim"Automechanik".
1 odpoveďAsi v podstatě nezkušený tým jsou. Potřebovali hodně personálně posílit, a tomu normální průběžný vývoj dvakrát vykolejili “objevením” auta k nerozeznání od momentálně nejsilnějšího. K tomu výměny vedoucích pracovníků, kteří měli být základem nového AM (Green, Whitmarsh, Fallows, Szafnauer, Krack…), to se potom kolektivy moc nestabilizují a procesy se neusadí. Všechno chvíli trvá a moc se toho přeskočit nedá.
Honza by potřeboval, ale ne dopamin.
Pardon, pardon, trosku me to rozpalilo.
Až tak seš kyselej?
Tunel Red Bullu je ještě z druhé světové, tak se nediv, že občas se nějaká oprava udělat musí. A podívej jak i s tak starým tunelem dokázali všem ukázat záda.
Ale neboj. Už jsem četl jak Alonso Cowellovi pochlebuje, tak vím z které strany vítr duje.