Pridať komentár 10 odpovedí
20 Jan

sixx

Och skoda tej F40 z UK, toto sa bude tazko opravovat. Landove bude za par dni ako nove…

20 Jan

Rolandyno

Dovolím si poznámku, že Ferrari F40 je všetko, len nie luxusné. Teda luxusné z pohľadu výbavy a komfortu. Je to čistokrvný šporťák. Preto je interiér len to, čo naozaj treba. Dokonca tak, že namiesto kľučky na otvorenie dverí je tam špagát.

20 Jan

Bujak

Nie som expert a možno mi to niekto vysvetlí, ale patrí potom také auto na cesty? Nemyslím z historického pohľadu, skôr z bezpečnostného. Ak pri takej akcelerácií je ľahké stratiť kontrolu.

2 odpovede
20 Jan

Janoreno

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:…a Landovým platom sa nebude rozmýšľať nad nejakou poistkou,to môže ,len ten písalek čo tu dal ten komentár,:thinking::rofl::rofl::rofl:

20 Jan

EnzoFerrari

Nuž tu sa ukáže, kto je naozaj majster volantu a dokáže skrotiť takéto auto, ktoré nie je nabité množstvom asistentov. Tu je vidieť, že ako museli piloti F1 zvládať brutálny výkon a bolo len na nich správne odhadnúť, ako sa bude auto správať a čo je potrebné urobiť, aby to nedopadlo tak, ako na uvedených videách … :smiley: :smiley: :smiley:

20 Jan ▶ Bujak

prancinghorse

ano, patri

15znakov

20 Jan

Rolandyno

Ani ja nie som expert. Ale vieme, že to auto bolo normálne homologované do bežnej premávky a má evidenčné čísla. Teda spĺňa všetky veci, ktoré sa vtedy vyžadovali, aby mohlo ísť na normálne cesty. Ak je za volantom rozumný človek, tak nie je žiadny problém. Ak je za volantom šašo, taký je nebezpečný v hociakom aute.

1 odpoveď
20 Jan ▶ Rolandyno

EnzoFerrari

… súhlasím … :smiley:

Chce to ya volantom takého auta normálneho šoféra, čo aj pri šoférovaní rozmýšľa … :smiley:

1 odpoveď
20 Jan ▶ EnzoFerrari

landofan Inžinier

Auto šoféroval nejaký j.e.b.o čo za A: Nevie čo so sebou a za B: bol zvyknutý na audinky,wv a podobné káry zo 4,0 l + tak to rozšľahal. Zadný nahon musí mať človek v rukách. A hlavne bez elektronickej podpory. Proste Pure ride🙂 Takže nič šokujúce. Bežný jav na cestách celého sveta.

20 Jan

landofan Inžinier

Toto je tiež búranie :wink:
Stáva sa aj najlepším.

https://www.youtube.com/embed/hwDSXLjI3ow