Pridať komentár 27 odpovedí
Oct '23

Hedgehog

podla tohto webu mal 3 DNFs

1 odpoveď
Oct '23

bob Inžinier

Najdou se ti, kteri si mysli ze by tatik vyhodil ze sveho tymu vlastniho syna. :index_pointing_at_the_viewer:

Oct '23

Evap

V něčem kus pravdy má, něco je nesmysl, ovšem problém AM není v tuhle chvíli Lance Stroll, ale celkový propad formy. To se se začátkem sezóny nedá srovnat, zdálo se, že je jenom otázkou času, kdy se výkonnost Astonu opravdu přiblíží RB. Takže nejdřív se musejí naučit vyvíjet auto během roku na úrovni ostatních týmů, takhle budou mít aspoň víc času v tunelu a finanční nouzí snad zatím netrpí.

1 odpoveď
Oct '23

Hedgehog

myslis, ze to zarezali “schvalne” aby s viac zdrojmi a s viac hodinami vyladili lepsie auto na 24/25 a skutocne top trojku dohnali? ja si totiz moc nemyslim, ze by ludia pod starkym Strollom boli taki babraci

1 odpoveď
Oct '23

PUFF Püsiliige

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-policie-slepec-starenka-prechod-pro-chodce-nehoda-obvineni.A191122_111607_zahranicni_chtl

3 odpovede
Oct '23 ▶ Hedgehog

Evap

To si určitě nemyslím :smile:. Podle mě zatím nejsou úplně připravení na úrovni předních týmů z důvodů, které jsou zřejmé vzhledem k celé genezi AM. To ani neberu v úvahu celkovou záhadnost jejich vzestupu, na příkladu McLarenu je vidět, že nejsou sami, tak to prostě beru na vědomí bez dalšího - to bychom se nikam nedostali. Ale než si u nich celá ta nová fabrika s množstvím nových lidí sedne jak má a začne opravdu fungovat, tak to prostě chvíli trvá a nedá se to uspěchat. A Lance se dostal po celkem slušném začátku (s přihlédnutím ke zranění) do negativní spirály, uvidíme, jestli a jak se z toho vymotá. Není první ani poslední, jenom je dobrý terč.

Oct '23 ▶ PUFF

Evap

No a stalo se mrtvým něco? Nestalo! Rozhlédla se stařenka? Nerozhlédla! Tak je všechno ok, ne :smile: ?

Oct '23

airobot

Pořád nikomu není divné, že už nejméně 15 let kam přijde Alonso, tam je pravidelný propad formy?

1 odpoveď
Oct '23

SF77

Neskutočné že aký je pokrytecky Stroll voči synovi

Oct '23

Unleash_the_lion

Skoda len, ze Lance identicku nakladacku obdrzal aj od Pereza.

Oct '23 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Ale ptfuj, takhle znehodnocovat slova velkého papá

1 odpoveď
Oct '23 ▶ airobot

HellHogr Mestari

Pořád není nikomu divné, že sem chodíš a píšeš, jen o Alonsovi?

1 odpoveď
Oct '23 ▶ PUFF

HellHogr Mestari

Uf, to jsem se lekl, byla by to stejná škoda, jako kdyby si v jabloňovem sadu měl misto jablkem najít hrušky…

Oct '23 ▶ HellHogr

Hedgehog

moj papa to neni

1 odpoveď
Oct '23 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Když by ti koupil Ferrari, tak by byl i tvuj sugar daddy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 odpoveď
Oct '23 ▶ HellHogr

Hedgehog

ja mam Ferrari, pisal somm ti to minule, ze mam Italiu, v spojitosti s vkusom Karoliny

1 odpoveď
Oct '23 ▶ HellHogr

airobot

V Alonsovo případě to znamená, že na co sáhne to zkazí a v mém případě to znamená že jsem zaujatej a neobjektivní.

1 odpoveď
Oct '23 ▶ airobot

HellHogr Mestari

Jj, Alo toho hodně zkazil, dokonce tak moc, že ma po RB jezdcich nejvíc podii letos

Oct '23 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Ale já nemyslel model 1:43

1 odpoveď
Oct '23 ▶ HellHogr

Hedgehog

v takej mierke sa Karoliny nerobia

1 odpoveď
Oct '23 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Model Ferrari, ne silikonove panny

1 odpoveď
Oct '23 ▶ HellHogr

Hedgehog

ferrari je 1:1

a Karolina nema silikon

1 odpoveď
Oct '23 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Jo tak bílé Ferrari pro bílého Hedgehoga, chápu :grinning:

1 odpoveď
Oct '23 ▶ HellHogr

Hedgehog

ja hyrim celym spektrom farieb :slight_smile:

1 odpoveď
Oct '23 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Bílá síla, bílý rytíř na bílém koni :grinning:

1 odpoveď
Oct '23 ▶ HellHogr

Hedgehog

smutnou Evropou som uz jel, to je fakt, usadil som sa v CR, neviem ci vyhra, ale nejak podvedome si vzdy rano malujem klaunsky ksicht pred odchodom z domu :smiley:

Oct '23 ▶ PUFF

Ferda

V Německu vyhořelo krematorium, mrtvým se nic nestalo

Má to někdo štěstí. :rofl: