3 odpovede
Sep '20

Martin

No máme cca 1,5 roka do nových monopostov. Myslím si že Panthera nestihne prísť v roku 2022. Aj keď je zakázané vyvíjať nové monoposty neverím že si doma inžinieri nekreslia niečo v CADe aby mali výhodu.
Nečítal som žeby mali už aspoň továreň postavenú. A vetrný tunel chcú používať aky ? Ten čo mala Toyota ? Ten tuším tiež niekto používal.
Ak by to chceli stihnúť pre nich by bolo najlepšie podpísať zmluvu s Renaultom / Alpine a spraviť to isté čo robí Haas. A pre Renault by to bolo dobré v tom žeby mali kde dávať svojich juniorov - aspoň jedného.

Sep '20

helmutko רגילים

Pantere usiel vlak. Iste, ak za prve tri roky ziskaju na prize money tych 200 milionov spat tak to je ok, ale stale ich musia zlozit dopredu co je urcite narocnejsie ako ich nedostat. Cize dopredu musia zalozit stajnu a vyvinut auto, povedzme ze investicia okolo 100-150 milionov aj pri tej najlacnejsej moznosti. Doteraz nove stajne aj ked sice nemali prize money, stale uz mohli podpisovat sponzorov pripadne prezentovat vlastnu znacku. Teraz je tam vacsia bariera.
BTW ked tak nad tym rozmyslam. Tych Williamsovcov zda sa pekne otrtkali. Dorilton to moze este do konca roku otocit zo slusnym ziskom.

Sep '20

helmutko רגילים

Akurat, ze to bolo pred ohlasenim, ze bude vstupenka stat 200 milionov. Dorilton ma za 130 plne vybavenu stajnu v F1. Akykolvek dalsi zaujemca bude musiet mat spon 200 milionov. Je mi jasne, ze cenovka hodnotu tovaru nezvysuje, takze kludne mozu povedat, ze za vstup novej stajne chcu 2 miliardy. Pokial nie je ziaden zaujemca tak tieto cisla maju vahu prdu vo vetre. Williams isiel preteky z casom kedze kazdy mesiac boli hlbsie v strate. V kazdom pripade by bolo zaujimave vediet ci mali prehlad o tychto planoch ked dojednavali cenu s Doriltonom.