Pridať komentár 17 odpovedí
Sep '23

Nordotor

Sep '23

prancinghorse

podla mna prave vdaka tomu, ze su kolegovia a este k tomu vo Ferrari a v Monze, bol tento suboj taky dobry a dlhotrvacny. Bolo vidiet, ze ani jeden sa nechce zrazit ale ani sa lahko vzdat. Najkrajsi suboj za dlhu dobu. Presne takto to ma vyzerat. Jeden k druhemu boli agresivny ale zaroven ohladuplny, jednoducho si doverovali a dovera je velmi dolezita pre vznik takychto legendarynch subojov. :heart:

1 odpoveď
Sep '23 ▶ prancinghorse

Nordotor

Jo beriem to už, tak. Bolo to super a konečne niečo krásne akurát na hrane. Nič si nedarovali ale zase sa nechceli zraziť.

Ale Sainz Sr. to musí zase pokaziť.
image

2 odpovede
Sep '23 ▶ Nordotor

prancinghorse

normalne mi to pripomina Villeneuve vs Arnoux, stylom akym sa predbiehali

2 odpovede
Sep '23 ▶ prancinghorse

Evap

Aby z toho nebyl Villeneuve vs Pironi, z toho bych měla strach.

1 odpoveď
Sep '23 ▶ Evap

Ferda

Villeneuve vs Button bylo alespoň pro mě mnohem příjemnější.

Sep '23 ▶ prancinghorse

Tyrrell

to bol najkrajsi suboj aky som kedy videl

1 odpoveď
Sep '23 ▶ Tyrrell

Ferda

A šlo ti i bez ERS, KERS a DRS.

1 odpoveď
Sep '23 ▶ Ferda

Tyrrell

presne tieto sra. ky by mali vyhadzat z aut a to by bola len zabava konecne… co je na tom dobre ze je auto sice stabilne ako na kolajniciach ale predbehnut s nim niekoho potrebuje pripravu ako let do vesmiru… stare dobre casy

1 odpoveď
Sep '23 ▶ Tyrrell

Ferda

Takovéhle závodění by šlo i dnes. To by ale FIA nesměla vymýšlet pravidla s hodně sofistikovaným ground efektem, složitými křídly plnými deflektorů a vozy jejíhž váha se blíží k tuně.

1 odpoveď
Sep '23

Tyrrell

https://www.youtube.com/embed/AmUOBLjLHfo

toto ma celkom pobavilo😂

Sep '23 ▶ Ferda

Tyrrell

a hlavne s uplne blbymi pneumatikami to je des tie pneu… oholit auto vsetky sra. ky vyhadzat a nemusia mat hned auta 1000 koni skratit o meter a take suboje ze budeme chrochtat blahom vsetci kazdu nedelu

1 odpoveď
Sep '23

Rolandyno

47/51 2. šikana. Boli mimo trate. Pekné pretekanie na hrane. Bez penalizácie. Brazília 2021 bola rovnaká situácia. Na vnútornej stope nedobrzdil a obaja vyšli mimo trať. Penalizácia bola. Dnes sa nemenovaní (Bob + Ferda) tešia z dobrého pretekania. Spolu s ostatnými. V Brazílii bola penalizácia aj tak im bolo málo a dodnes je to živé. Mne sa viac páči to, ako to bolo dnes.

Sep '23 ▶ Tyrrell

Ferda

Vidím, že by jsme spolu s kladivem a pilkou dokázali být velice úspěšnými úpravci současných formulí. :innocent:
Škoda, že si vedení F1 neuvědomuje jaká síla je v jednoduchosti.

Sep '23 ▶ Nordotor

Sainz

Starého by mladý mohol uzemniť prípadne poslať, akoby povedala Norika: “do riti”, nech mu tam nerobí hanbu.

1 odpoveď
Sep '23 ▶ Sainz

Nordotor

Už aj jeho mama. Niečo sa deje a nie v prospech Sainza mám pocit.

1 odpoveď
Sep '23 ▶ Nordotor

Sainz

Toto už zasahuje do žánru zvaný bulvár, ktorý je hlboko proti môjmu gustu. Byť na Sainzovom mieste, slušne poprosím rodičov aby sa zdržali politikárčenia a aby sa v online priestore nevyjadrovali k dianu F1, neznevažovali tím za ktorý ich syn točí volantom, tak isto aby neznevažovali tímového kolegu a hlavne aby nekonšpirovali, lebo takto Sainz vypadá ako mamin a otcov cecok ktorý nie je schopný stáť na vlastných a k ochrane potrebuje rodičov… Čo sa týka staršieho Sainza ten by mal vedieť najlepšie že sa politikárčenie nie vždy vyplatí ako príklad by som uvidel rok 1995 keď mu nasraný Colin McRae za jeho politkárčenie vytrel kocúra tak, že po sezóne dvihol kotvy a zo Subaru išiel do Fordu.